Az eSportot a szívén viselők maroknyi kis csapatának pár tagja 2014 végén döntött úgy, hogy életre hívja a The War Room média vállalkozást azért, hogy a elősegítse a média anyagok fejlődését az ágazaton belül. A kezdetben talkshow formátumainkat később kiegészítették a profibb média anyagok elkészítése valamint a verseny szervezés és lebonyolítás és kommentátori feladatok ellátása.

A csapatunk töretlen lelkesedéssel keresi mindazokat, akik szeretnének tenni azért, hogy az eSport népszerűsége hazánkban is hasonló lendülettel fejlődjön, ahogy ezt már számtalan más országban láthatjuk.

Büszkén mondhatjuk, hogy 2017-re már komoly együttműködő partnereket is találtunk, akikkel vállvetve haladunk tovább töretlenül céljaink felé.

Tekintsd meg referencia anyagainkat: https://www.youtube.com/thewarroomhu
Kövess minket Twitch-en: https://www.twitch.tv/thewarroomhuA fent említetteken kívül szeretnénk az eSport, ezen belül a különböző játékok közösségeit megismerni és bővíteni is. Discord csatornánkon közvetlenül is kapcsolatba léphetsz több ismert játékossal vagy akár a TWR oszlopos tagjaival is.


Ha kérdésed vagy javaslatod lenne, kérünk, hogy az info@warroom.hu címre küld el nekünk. A csapat maximum 48 órán belül válaszol a felmerült problémára.