The War Room*

2014-ben pár volt játékos úgy gondolta, elindít egy éjszakai talkshow-t, ami specifikusan az eSport témákat járja körül, lazán és közérthetően. A szórakoztatás volt a fő célunk, ugyanakkor a csapat tagjaiban már akkor megfogalmazódott egy komolyabb cél, hogy aktívan segítsük a hazai közösség fejlődését szaktudásunkkal. 2016-ra viszont a vállalkozásunk már 10 főre bővült és olyan felkéréseket kaptunk, mint egy komolyabb eSport rendezvény teljes lebonyolítása, nemzetközi versenyek közvetítése. Közben saját websorozatot is indítottunk: a "The Profile" portréműsort.

Olyan partnerekkel együttműködve, mint a Lenovo Magyarország vagy a MagyarLoL TV, a csapatnak sikerült a kezdeti álmát valóra váltani. A Legion Kupa szervezésében való részvétellel komoly lépéseket tehettünk az eSport fellendüléséért és reméljük ez a lendület sokáig kitart a közösségben.

Izgalmas jövő áll még a hazai közösség előtt és a TWR csapat minden lehetőségre nyitott, ha eSportról van szó :)

*A The War Room egy kifejezés, mely az amerikai sportokban rendszeresen tartott játékos kiválasztásnál használt konferencia terem neve. Rendszerint a legkomolyabb, akár a szezonra kiható fontos döntések itt születnek.